Pilates: Unik trening for kjernemuskulaturen

Nøkkelvisual for Pilates

Pilates er en treningsform som fokuserer på å styrke kjernemuskulaturen, noe som gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å forebygge eller redusere ryggproblemer. I motsetning til mange andre treningsformer, som kan sette unødig stress på ryggraden, legger pilates vekt på kontroll, presisjon og pust. Dette gjør at øvelsene ikke bare styrker magemuskulaturen, men også de dype stabilisatorene i ryggen og bekkenet, som er nødvendige for en sterk og funksjonell kjerne. Resultatet er en kropp som er bedre rustet til å håndtere dagliglivets belastninger, noe som bidrar til å redusere risikoen for ryggskader.

Hos Naardic har vi flere Pilates-timer hver uke, ledet av tre av våre høyt kvalifiserte trenere; Helle Tangevald Hansen, Chloë Nemier og Marthe Ellefsen. Våre instruktører har lang erfaring og dyp kunnskap om Pilates, noe som sikrer at du får mest mulig ut av hver økt. Enten du er nybegynner eller har trent Pilates i mange år, vil våre instruktører guide deg gjennom øvelser som passer ditt nivå og dine behov.


En av fordelene med Naardic er at du kan trene Pilates hjemme i din egen stue. Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte dra til et treningsstudio eller tilpasse deg strenge timeplaner, siden timene også er tilgjengelige på video i etterkant. Med Naardic kan du delta i live-timer og få personlig oppfølging av en kompetent pilates-instruktør fra komforten av ditt eget hjem. Dette gjør det enklere enn noensinne å integrere pilates i din daglige rutine.


For en balansert treningsplan, kan pilates med fordel kombineres med andre timer som sirkeltrening eller intervaller. Mens pilates bygger en sterk og stabil kjerne, vil sirkeltrening og intervalltrening bidra til å forbedre kondisjonen og styrken i resten av kroppen. Sammen gir disse treningsformene en helhetlig tilnærming som styrker hele kroppen og fremmer god helse.

Vi håper å se deg på Pilates-trening hos oss. Sjekk ut timeplanen vår her og meld deg på en økt!

intercom initiativtaker