About us

left middle right

Våren 2020 starter vår historie. Egentlig starter den mange måneder tidligere, men det var i mars 2020 vi bestemte oss for å trykke på gassen.

Jeg hadde jobbet som personlig trener i over 10 år og hadde etablert eget studio på Skøyen i Oslo. Jeg jobbet mye, og var alltid på randen av å bli utbrent. Utfordringen min var å få tid til alle som ønsket å trene, men samtidig orke livet ved siden av. Mannen min, Arnulf Refsnes, jobbet som daglig leder i Agilis - tech - og jeg luftet ideen om å kanskje lage min egen app for å jobbe mer effektivt og nå ut til flere. “Tenk større”, fikk jeg beskjed om.

Det var først en dag jeg tittet innom Agilis-kontoret da Arnulf var midt i et Zoom-møte med mange utviklere i India, at jeg fikk ny idé. Jeg hadde da aldri vært borti Zoom, noe som er en rar tanke nå. Det slo meg at de som satt i India så Arnulf godt, og han så dem like bra. Det er jo akkurat det jeg trenger for å gjøre en PT-time over nett!

Den kvelden snakket vi lenge om å lage en egen online treningsportal, og jeg så på mannen min at dette var noe han kunne se for seg – dette kunne bli stort! Vi hadde mange ideer: eget utstyr, velkomstpakker med utstyr, nettsiden, funksjonaliteter og eget videokonferansesystem. Vi satte i gang med å kontakte produsenter i Kina, snakket med andre trenere vi kunne tenke oss å ha med, utviklere og investorer, men hadde jo ikke dårlig tid.

Spol så frem til mars 2020, og dagen vi får beskjed om at Norge stenges ned. Jeg lukker døren til studioet på Skøyen og døren til Naardic står plutselig klar til å dyttes opp. Vi bestemte oss for å teste konseptet, og jeg setter i gang med å kjøre timer med Zoom. Jeg markedsførte via sosiale medier. Det funket jo helt strålende! Ikke bare kunne jeg nå møte flere treningsglade mennesker per dag enn noensinne, jeg kunne også gi folk trening og samhold i en skummel tid der vi alle var låst inne på hver vår tue.

Vi fikk med oss treningskongen Yngvar Andersen og treningslegen Ole Petter Hjelle, i tillegg til en gjeng med det vi mener er blant Norges beste trenere, og i juli 2020 var Naardic i gang for fullt. Ikke bare hadde vi et fantastisk team med gründere og trenere, men vi hadde også et helt rått team med utviklere som jobbet natt og dag med å få på plass gode funksjonaliteter. Vi skulle bli Norges beste på online trening, men vi skulle også utvikle vårt eget videokonferansesystem med alle funksjonene vi savnet hos Zoom.

Har det vært lett? Nei, men er vi på vei til å nå alle målene vi satte oss den kvelden for over 3 år siden? JA! Ikke bare har vi nå levert over 11.000 online treningstimer, vi har endelig utviklet vårt helt egen videokonferansesystem – Naardic VC (riktignok ikke uten en del skjær i sjøen underveis). Vi har repetisjonsteller, vi har timer, vi har avatar, vi har leaderboard, vi har radio, vennefunksjon og vi utvikler stadig nye og spennende elementer som vi kommer til å benytte oss av på timer fremover.

Gjennom vår plattform, tilbyr vi en rekke ulike treningsformer og alle deltakere følges opp individuelt i løpet av hver treningsøkt. Våre trenere ser deg og kan gi deg innspill på teknikk og utførelse i tillegg til å heie deg frem.

Per september 2022, har vi 80-100 live og interaktive treningsøkter hver uke med et snittantall på 20 deltakere per økt. Øktene er spredt utover dagen, fra kl 06.00 om morgenen til kl. 22.00 om kvelden. Dette gir medlemmene våre stor fleksibilitet med tanke på når de har mulighet til å trene.

Naardic tilbyr alt fra lavterskel økter som pausegym, rygg- og nakke rehabilitering, Yin Yoga og meditasjon – til styrke (med og uten vekter), intervalløkter, løping, yoga, pilates og Zumba, blant annet.

Naardic har som mål å gjøre videoassistert hjemmetrening så gøy og motiverende at vi når noen i den delen av befolkningen som ikke er fysisk aktive. Der mener jeg vi fortsatt har en jobb å gjøre, men at vi er på god vei - det er helt sikkert!

Takk for at du trener med oss!

Hilsen Annema og resten av Team Naardic💪🏻💚

quotes

I wanted to make personal training more accessible for most people and minimize the threshold to exercise

Annema Refsnes, founder and trainer

intercom initiator