Vi tilbyr medlemskap for bedrifter i alle størrelser og i hele Norge!

  • Home
  • News
  • Sprekere-ansatte-=-mindre-sykefravær-og-bedret-prestasjon!-
Nøkkelvisual for Sprekere ansatte = mindre sykefravær og bedret prestasjon!

Vi i Naardic, som er Norges største digitale treningssenter, er superglade for å se at arbeidsgivere også ser viktigheten av at deres ansatte har et godt tilbud om fysisk aktivitet. Sammen kan vi dokumentere den gode effekten trening har på bedret fysisk og mental helse, som igjen kan påvirke sykefravær, effektivitet og arbeidsmiljø.

Med bedriftsmedlemskap i Naardic, betaler man en fast månedspris per ansatt som vil gi tilgang til alle typer treninger, alle dager og du har mulighet til å se alle øktene i opptak. Det er ingen bindingstid eller oppstartskostnader. Det er også minimalt med administrativt arbeid for bedriften selv - det tar vi oss av. 

"Har vært med på noen av pausegym-øktene. Det er korte økter på 5 min, men veldig deilig med en liten strekk og litt bevegelse. Vårt beste tips er å gjøre dette til en fast innkalling i kalenderen for alle ansatte. Det er sosialt og en fin reminder på at man bør bevege seg i løpet av dagen."

For å motivere de ansatte til økt aktivitet, lager Naardic et internt Leaderboard. Her vil man kunne se hvor mange økter den enkelte har deltatt på. Administrator for medlemskapet vil også se ytterligere statistikk som viser verdien av medlemskapet. 

"Veldig bra trening for en sliten kontorskrott som er både litt stiv og støl."

Ønsker dere private treningstimer kun for deres bedrift kan vi selvfølgelig organisere dette også! Det vil i tillegg være muligheter for foredrag kun for deres ansatte: motivasjonsforedrag ved Yngvar Andersen eller foredrag ved Ole Petter Hjelle om hjernen, produktivitet og fysisk trening.

"Kjempetiltak! Og veldig viktig i vår employer branding strategi."

Ta kontakt her for å motta et uforpliktende tilbud 💪🏻💚

Les gjerne mer om Naardic her også👊🏼