Pilates: En skånsom treningsform for styrke, fleksibilitet og balanse

Nøkkelvisual for Fordelene med Pilates

Fordelene med å trene Pilates

Pilates er en treningsform som fokuserer på kroppens kjernemuskulatur, styrke, fleksibilitet og balanse. En av de største fordelene med Pilates er forbedret kjernestyrke. Sterke kjernemuskler gir bedre kroppsholdning og bidrar til å forebygge ryggsmerter, noe som er viktig i en stillesittende hverdag.

Pilates er også skånsom mot leddene, noe som gjør det til en ideell treningsform for alle aldre, inkludert de som rehabiliterer etter skader. Ved å styrke hele kroppen gjennom kontrollert og presis bevegelse, kan du forbedre både fleksibilitet og balanse, noe som også reduserer risikoen for skader i hverdagen.

En annen fordel er stressreduksjon. Pilates kombinerer pusteteknikk med bevegelse, som kan hjelpe med å roe ned sinnet og redusere stressnivået. Regelmessig trening kan også øke energinivået og forbedre kroppens evne til å håndtere daglige utfordringer.

Pilates på Naardic

På Naardic kan du trene Pilates flere ganger i uken med våre svært dyktige instruktører: Marthe Ellefsen, Chloë Nemier og Helle Tangevald-Hansen. 

Pilates lett øvet med Marthe kan du bli med på live torsdag kveld. Her er det fordelaktig om du har trent litt Pilates tidligere, og er kjent med grunnprinsippene. På timen jobbes det dynamisk og kontrollert med styrke- og mobilitetsøvelser. Fokus ligger på pust, kjerne og kroppskontroll i hver bevegelse. 

Energy Pilates med Chloë går live på torsdager. Her får du en energisk boost med en Pilates-økt av høyere tempo.

Pilates X Strength på mandager med Helle er en effektiv økt som kombinerer de styrkefremmende elementene fra styrketrening med prinsippene fra Pilates. 

Pilates HIIT kombinerer Pilates-teknikker med høyintensiv intervalloppbygging. Her styrkes kroppens kjernemuskulatur samtidig som hjertefrekvensen øker for bedre kondisjon. 

Alle våre økter går live, men kan også sees i opptak om du ikke rekker timen på tidspunktet det er satt opp. 

Vi håper å se deg på trening hos oss💪🏻💚

intercom initiativtaker