Øk produktiviteten og trivselen på arbeidsplassen.

Nøkkelvisual for Trening på jobb!

Trening på jobb: Øk produktiviteten og trivselen!


I en travel hverdag der arbeid tar opp store deler av tiden, kan det være utfordrende å finne tid til fysisk aktivitet. Men hva om du kunne integrere trening i selve arbeidsdagen? Trening på jobb er en stadig mer populær trend som ikke bare forbedrer helsen, men også kan øke produktiviteten og trivselen på arbeidsplassen.

Trening i arbeidstiden

Trening i arbeidstiden gir ansatte muligheten til å opprettholde en sunn livsstil uten å ofre arbeidsoppgaver. Ved å tilby muligheter for trening i arbeidstiden, viser arbeidsgivere omsorg for de ansattes velvære, samt fysisk og psykisk helse.

Trening på/med jobb

I yrker som krever fysisk arbeid, som konstruksjon, produksjon eller lagerarbeid, er trening en integrert del av jobben. Riktig teknikk og forebyggende øvelser er viktig for å unngå skader og belastninger.

Trening på arbeidsplassen

Arbeidsplassen kan tilrettelegges for å oppmuntre til fysisk aktivitet, for eksempel ved å tilby et treningsrom eller arrangere gruppetreninger. Dette kan bidra til å redusere sykefravær og øke trivselen blant de ansatte.

Forebyggende trening for rygg og nakke

Forebyggende trening, som øvelser for å styrke kjernemuskulaturen og forbedre holdningen, kan bidra til å redusere rygg- og nakkesmerter hos ansatte som tilbringer mye tid foran dataskjermer.

Kontorstrekk/pausegym

Kontorstrekk er en enkel måte å integrere bevegelse i arbeidsdagen på. Korte pauser for å strekke ut musklene kan bidra til å forbedre sirkulasjonen, redusere stivhet og øke energinivået. Kun 5 min er nok!

Trening hos Naardic

Naardic har en rik og godt tilrettelagt timeplan for å ivareta ulike bedrifter og deres ansatte. Økter som pausegym, som går to ganger om dagen og fem ganger i uken, er en av de mest populære øktene for bøy og strekk på kontoret. I tillegg er supre økter som rygg- og nakkeskole, sterk holdning og mindfullness, økter som alle bedrifter kan ha god effekt av.


Pausegym hos Naardic med blant andre Annema Refsnes og Yngvar Andersen


Trening på jobb handler ikke bare om å være fysisk aktiv, det handler også om å investere i de ansattes velvære og skape en positiv arbeidskultur. Ved å tilrettelegge for trening på arbeidsplassen kan både arbeidsgivere og ansatte dra nytte av økt helse, trivsel og produktivitet.

Naardic er klar for å ta i mot deg og din bedrift! 

Fyll gjerne ut skjema her for å motta et uforpliktende tilbud på bedriftsmedlemskap.

Hilsen Team Naardic💚💪🏻